Jump to content
News Ticker
 • Connect:135.125.148.74:27015 # Cs.DangerZone.Ro # Classic
 • Connect:51.77.70.205:27015 # West.DangerZone.Ro # CsGo Remake
 • Servere Counter-Strike 1.6 Oficiale

  Bine ai venit pe DANGERZONE Romania

  Daca esti nou pe comunitate și înca nu ai facut o prezentare pentru a ne cunoaste mai bine te asteptam cu mare drag sa faci acest lucru. Comunitatea DangerZone,Ro Romania iți ureaza un bun venit si iți dorim o ședere plăcută.
  Prezintă-te!

  Suntem in căutare de STAFF Activ

  Comunitatea noastră este mereu in cautare de staff activ si servere de orice tip. Pentru a face din staful nostru de pe forum aplica acum o cerere cu click pe butonul de mai jos.
  Aplică acum!

  Download Counter-Strike 1.6 DangerZone V1.0

  Descarca acum Counter-Strike 1.6 creat de echipa DangerZone.Ro Romania. Acesta beneficiaza de protectie client si un masterserver romanesc. Skin-uri noi de arme si oameni. Incearca acum cea mai pura versiune de cs16 din 2022-2023.
  Descarcă Acum!

  Resurse Gaming & Tutoriale

  Categorie dedicata jocurilor online aici puteți gasi resurse si tutoriale pentru jocurille online. Selectie de cateva jocuri care in lumea gaming sunt poate cele mai căutate in momentul de față.

  Subforums

  1. 3
   posts
  2. 4
   posts
  3. Resurse Minecraft

   Minecraft este un joc video independent de tipul sandbox scris în Java, dezvoltat inițial de către creatorul Markus Alexej Persson (redenumit si Notch / Krusher) și ulterior de către compania suedeză Mojang.

   • No posts here yet
  4. San Andreas Multiplayer

   SA-MP (San Andreas Multiplayer) este un mod multiplayer pentru Grand Theft Auto: San Andreas care permite jucatorilor să joace unul împotriva celuilalt online prin Internet sau LAN.

   • No posts here yet

  0 topics in this forum

  There are no topics in this forum yet

  Start the first topic
  ×
  ×
  • Create New...