Jump to content
News Ticker
 • Connect:135.125.148.74:27015 # Cs.DangerZone.Ro # Classic
 • Connect:51.77.70.205:27015 # West.DangerZone.Ro # CsGo Remake
 • Servere Counter-Strike 1.6 Oficiale

  Bine ai venit pe DANGERZONE Romania

  Daca esti nou pe comunitate și înca nu ai facut o prezentare pentru a ne cunoaste mai bine te asteptam cu mare drag sa faci acest lucru. Comunitatea DangerZone,Ro Romania iți ureaza un bun venit si iți dorim o ședere plăcută.
  Prezintă-te!

  Suntem in căutare de STAFF Activ

  Comunitatea noastră este mereu in cautare de staff activ si servere de orice tip. Pentru a face din staful nostru de pe forum aplica acum o cerere cu click pe butonul de mai jos.
  Aplică acum!

  Download Counter-Strike 1.6 DangerZone V1.0

  Descarca acum Counter-Strike 1.6 creat de echipa DangerZone.Ro Romania. Acesta beneficiaza de protectie client si un masterserver romanesc. Skin-uri noi de arme si oameni. Incearca acum cea mai pura versiune de cs16 din 2022-2023.
  Descarcă Acum!

  Leaderboard

  Popular Content

  Showing content with the highest reputation since 11/17/2022 in all areas

  1. Daca inca nu ai serverul tau noi iti venim de ajutor cu servere de cs 1.6 & SaMp spre administrare insa sunt cateva reguli care trebuie stiute. Serverul este absolut gratuit daca ramineti cu el in comunitatea dangerzone.ro Cei care ramineti aici suntei obligati sa faceti cerere dns + addons la server Oferim sponsorizari Cs-Samp tot ce trebuie sa faceti este sa faceti o cerere dupa modelul de mai jos Cei cu sponsorizare va trebui sa tineti un banner pe comunitatea voastra. Model cerere server: Numele tau: Varsta ta: Server dorit (Cs:SaMp): Ce mod vrei sal faci: O sa faci cerere de dns?: Link catre prezentarea ta pe forum (daca exista): Model sponsorizare server: Numele tau: Comunitatea ta: Varsta fondator: Esti de acord sa ti banner? Ai pus deja banner pe forum/site: Adresa ta de mail: Server dorit [cs:samp]:
   1 point
  ×
  ×
  • Create New...