Jump to content
News Ticker
 • Connect:135.125.148.74:27015 # Cs.DangerZone.Ro # Classic
 • Connect:51.77.70.205:27015 # West.DangerZone.Ro # CsGo Remake
 • Servere Counter-Strike 1.6 Oficiale

  Bine ai venit pe DANGERZONE Romania

  Daca esti nou pe comunitate și înca nu ai facut o prezentare pentru a ne cunoaste mai bine te asteptam cu mare drag sa faci acest lucru. Comunitatea DangerZone,Ro Romania iți ureaza un bun venit si iți dorim o ședere plăcută.
  Prezintă-te!

  Suntem in căutare de STAFF Activ

  Comunitatea noastră este mereu in cautare de staff activ si servere de orice tip. Pentru a face din staful nostru de pe forum aplica acum o cerere cu click pe butonul de mai jos.
  Aplică acum!

  Download Counter-Strike 1.6 DangerZone V1.0

  Descarca acum Counter-Strike 1.6 creat de echipa DangerZone.Ro Romania. Acesta beneficiaza de protectie client si un masterserver romanesc. Skin-uri noi de arme si oameni. Incearca acum cea mai pura versiune de cs16 din 2022-2023.
  Descarcă Acum!

  Film Fall


  Ovidiu
   Share

  Recommended Posts

  Numele filmului: Fall
  Genul filmului: Thriller
  Trailer:


  Pareri personale ( *optional* ) : Înecându-se într-o mare de durere, la 51 de săptămâni dureroase după incidentul care i-a schimbat viața care a zguduit-o pe viață, alpinistul becky, fragil din punct de vedere emoțional, decide fără tragere de inimă să-și înfrunte temerile. Și pe măsură ce prietenul ei, Hunter, care caută emoții, reintră în viața ruinată a lui Becky, cei doi alpiniști experimentați pornesc într-o aventură de alpinism cu risc ridicat în vârful turnului tv B67 abandonat de 2.000 de picioare: o construcție care induce anxietatea, care inspiră vertij, de metal bătut de vreme și nituri zguduitoare în mijlocul deșertului Mojave. Cu toate acestea, atunci când urcarea încărcată de pericole nu merge conform planului, femeile trebuie să convoace fiecare ultimă uncie de curaj și putere pentru a concepe un plan pentru o întoarcere în siguranță acasă - sau să moară încercând.

  Hidden Content

   Give reaction to this post to see the hidden content.

  Link to comment
  Share on other sites

  Guest
  This topic is now closed to further replies.
   Share

  ×
  ×
  • Create New...